Onze cultuur

VIM, de supply chain regisseur, is een logistiek dienstverlener in de branches mode, sport, wonen en lifestyle. Wij zijn een jong, maar zeer ervaren bedrijf. Ja, dat gaat samen. Sinds onze oprichting in 2012 hebben we een goede naam en een grote, aansprekende (internationale) klantenkring opgebouwd. Van fabriek tot retailer of consument: wij nemen het hele logistieke proces van onze klanten over. Je bent een onestopshop of je bent het niet.

 

Wie is VIM?

VIM, de supply chain regisseur, is een logistiek dienstverlener in de branches mode, sport en lifestyle. Wij zijn een jong, maar zeer ervaren bedrijf. Ja, dat gaat samen. Sinds onze oprichting in 2012 hebben we een goede naam en een grote, aansprekende (internationale) klantenkring opgebouwd. Van fabriek tot retailer of consument: wij nemen het hele logistieke proces van onze klanten over. Je bent een onestopshop of je bent het niet.

Vanaf de aankomst van de producten nemen we alles uit handen. Denk aan inklaring bij de douane, transport, opslag, labelling, orderpicking, leveringen aan winkels of consumenten én retourzendingen. Dit doen we vanuit drie warehouses in Tegelen en één in Swalmen, van in totaal 50.000 vierkante meter.  VIM heeft daarbij de intentie om de komende jaren verder door te groeien. 

Vanuit Limburg bedienen wij de hele wereld. Die internationale oriëntatie maakt VIM bijzonder. Nederlandse en Europese klanten helpen wij bij hun exportactiviteiten. Andersom zijn wij voor klanten wereldwijd een poort naar Europa.

Waarom werken bij VIM?

Weet je van aanpakken? Zoek je een dynamische werkomgeving? Houd je van afwisselend werk? Ben je niet bang voor een beetje hectiek op z’n tijd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zeiden het al: VIM groeit. We zijn dus hard op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Het liefst werken wij met eigen mensen. Mensen die bij onze organisatie horen, die weten van de hoed en de rand, die loyaal zijn. Omdat dit voor de klant het prettigste is. Maar ook omdat we snappen dat medewerkers zekerheid zoeken. Je eerste arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd en bij goed functioneren heb je zicht op verlenging.  

VIM is een platte, organisatie. Korte lijnen en een informele cultuur. In de warehouses draagt iedereen dezelfde werkkleding. Of je nu logistiek medewerker of manager bent. Binnen de kaders hebben onze medewerkers alle vrijheid. Als jij goed bent voor ons, zijn wij goed voor jou. Dat is ons motto. 

 

 

Ontwikkelen en doorgroeien doe je on the job

We beloven je dat geen dag hetzelfde is. Letterlijk, geen dag, want bij VIM werken we overdag. We dagen je uit om goed te zijn in je werk en verwachten dat je elke dag je kennis, ervaring en vaardigheden inzet om nog beter te worden. Leren, ontwikkelen en doorgroeien doe je on the job, maar ook het volgen van opleidingen en trainingen is bespreekbaar. Zo vind je bij ons niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later. 

VIM kijkt met een brede blik naar sollicitanten. Werkervaring en potentie vinden wij net zo belangrijk als een diploma. Omdat we werken voor internationale klanten, is het belangrijk dat je Nederlands en/of Engels spreekt.